søndag den 24. oktober 2010

Solnedgang i Penang





Kuan Yin Templet - smack midt i downtown Georgetown

Folkekravet hoert

Har vaeret her i Georgetown i Penang i ti eller elleve dage nu, og i morgen mandag tager jeg til oeen Langkawi.

Har vist ikke faaet taget nogle billeder siden sidst jeg postede, jeg har nemlig praesteret at glemme mit kamera naar jeg tog afsted paa tur. Se, DET er afslapning =)

Der har vaeret superfedt her i Penang. Har moedt nogle cool mennesker og faaet set mig en del omkring. Af personager kan jeg naevne:

Mike, en englaender paa 47, der saelger dirtbikes i UK og som hver vinter nu i tre aar har rejst rundt i Asien. Har faaet supergode tips, tricks og kort fra ham.

Danny, en malai-kineser der bestyrer det 'hotel' jeg bor paa. Total cool fyr paa 51, der elsker at rejse og er vild med at spille paa de nationale lotterier. Taler flydende malaysisk, fire dialekter kinesisk og er rigelig ferm til engelsk.

Norman, 75, en afroamerikans nu pensioneret professionel musiker med speciale i cubanske trommer. Har faaet nogle total funky jazz-historier fra 60'erne og 70'erne bl.a. om hvordan hans band en gang moedte en jazz-legende som kom og overtog trommerne til en af deres gigs. Vild god stemning. Og jeg har faaet en backup af John Coltranes 'Blue Train' til mp3-afspilleren :)

Saa i morgen er det paa gensyn Penang og mjallo Langkawi, hvor jeg glaeder mig ustyrlig meget til at faa komplet ro og krystalklart vand paa stranden. Yeah baby!